Opdrachten

Een greep uit de opdrachten die de afgelopen jaren uit naam van ITSforYou zijn uitgevoerd

RS.png

Business- en informatieanalist Retail Solutions

Type werkzaamheden: Analyse en Ontwerp

Als business- en informatieanalist de specificaties uitgewerkt voor de doorontwikkeling van het Work Force Management pakket 'PMT'. Hiervoor heb ik onder meer de integratie met een third party normeringstool ('WLP') beschreven. Tevens heb ik functionele ontwerpen, use cases en user stories geschreven voor nieuwe PMT functionaliteit, en voor webservices als interfaces naar externe systemen.

JbOV.png

Migratie website Bureau Jeugdzorg

Type werkzaamheden: Projectleiding

In samenwerking met de afdeling communicatie van Jeugdbescherming Overijssel (voorheen: Bureau Jeugdzorg Overijssel) de eerder gemaakte website opgeschoond en gemigreerd naar een nieuw ontwikkelde website voor Jeugdbescherming Overijssel.

Profchecks.png

Profchecks 2nd Edition

Type werkzaamheden: Projectleiding

Als projectleider het project 'Profchecks 2nd Edition' voor de Politieacademie gedefinieerd en uitgevoerd volgens Prince2. Het betreft de ontwikkeling van een serious game inclusief auteur- en beheeromgeving. Doelstelling van de game is het ontwikkelen en onderhouden van politiële kennis.
Tijdens de uitvoering van het project ben ik tevens betrokken geweest bij het functioneel ontwerpen van de verschillende omgevingen en de games. De ontwikkeling is uitgevoerd op basis van Scrum. Later in het project heb ik ook de rol van Scrum Master overgenomen.

Behrloo.png

Programmamanager Behrloo

Type werkzaamheden: Projectleiding

Als programmamanager en functioneel ontwerper de ontwikkeling van de virtuele stad 'Behrloo' van de Politieacademie afgerond tot 'Behrloo 1.0'. Voor deze opdracht waren stabiliteit en beheersbaarheid belangrijke steekwoorden. De ontwikkeling van de laatste componenten is uitgevoerd door Trimm, op basis van Scrum. Hierbij heb ik tevens de rol van Product Owner vervuld en de functionele specificaties uitgewerkt en beheerd.

Dunck.png

Interim ICT manager

Type werkzaamheden: Projectleiding

Als interim ICT manager verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ICT afdeling van Dunck. Tevens de ICT beheerprocessen ingericht, de medewerkers van de ICT afdeling geprofessionaliseerd en de nieuwe ICT manager ingewerkt.

Rijnland.jpg

Virtuele veiligheidsregio Rijnland

Type werkzaamheden: Analyse en Ontwerp

Als projectleider verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van de virtuele veiligheidsregio ‘Rijnland’. Deze omgeving is ontwikkeld door drie externe leveranciers, ieder op haar eigen terrein. Het resultaat bestaat uit een aantal datasets (onder meer GIS, GMS, gegenereerde cPDF) op basis waarvan verschillende toepassingen hun informatie voor de virtuele regio kunnen weergeven.

websites.png

Ontwikkeling websites en webshops

Type werkzaamheden: Ontwikkeling

Tot 2014 heb ik vele websites en webshops ontwikkeld, voor onder meer Jeugdbescherming Overijssel, RSG NO-Veluwe, de ondernemersvereniging Epe, het project Winkelen in Epe en vele anderen. De meeste websites zijn ontwikkeld op basis van Joomla en de webshops op basis van Prestashop.
Daarnaast heb ik meerdere digitale leermiddelen en Moodle thema's ontwikkeld, voor onder meer de Politieacademie, Cepol (The European Union Agency for Law Enforcement Training), Aukes training en advies en Therra opleidingen. Voor veel leermiddelen en websites zijn interactieve 360 graden foto's gebruikt.

Contact

 

ITSforYou
Satijnzwam 45
7324CT Apeldoorn

U kunt mij bereiken op 06 - 109 15 717 of via info@itsforyou.nl.

Linkedin profiel: www.linkedin.com/in/itsforyou.
ITSforYou is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 08071521.

John Baijens

Op alle leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing